Kalogeraki Cretan Graviera SUB

  • 0.00 SEK

Tyvärr, den här produkten har sålts.

Den kretensiska Graviera SUB Kalogeraki är känd för sin utmärkta kvalitet, det traditionella sättet att tillaga får- och getmjölk, ingrediensernas renhet och sin unikt underbara smak. Den mognar i minst 3 månader.

Konsistens och färg: Den kännetecknas av en mycket ljusgul, hård bordsost med asymmetriska hål och mjuk konsistens.

Smak: Den har en fyllig smak, söt och lätt bräckt, rik doft av ren får- och getmjölk och lämnar en sprudlande särskilt behaglig smak.

Ingredienser

Minst 80 % pastöriserad fårmjölk, 20 % pastöriserad getmjölk, mjölksyrakultur, löpe, salt

Energi:1669 kJ
Energi:402 kcal
Fet:31,7 gr
varav mättat fett:21,0 gr
Kolhydrater:2,9 gr
varav sockerarter:0,4 g
Proteiner:26,3 gr
Salt:1,8 gr
Allergener

Mjölk