Kalogeraki Cretan Graviera SUB
- 0.00 SEK
Tyvärr, den här produkten har sålts.
Den kretensiska Graviera SUB Kalogeraki är känd för sin utmärkta kvalitet, det traditionella sättet att tillaga får- och getmjölk, ingrediensernas renhet och sin unikt underbara smak. Den mognar i minst 3 månader.
Konsistens och färg: Den kännetecknas av en mycket ljusgul, hård bordsost med asymmetriska hål och mjuk konsistens.
Smak: Den har en fyllig smak, söt och lätt bräckt, rik doft av ren får- och getmjölk och lämnar en sprudlande särskilt behaglig smak.
Ingredienser
Minst 80 % pastöriserad fårmjölk, 20 % pastöriserad getmjölk, mjölksyrakultur, löpe, salt
Energi: | 1669 kJ |
---|---|
Energi: | 402 kcal |
Fet: | 31,7 gr |
varav mättat fett: | 21,0 gr |
Kolhydrater: | 2,9 gr |
varav sockerarter: | 0,4 g |
Proteiner: | 26,3 gr |
Salt: | 1,8 gr |
Allergener
Mjölk